Hour Weddings Gibraltar & Spain

View Original

Vaše Vysněná Svatba na Gibraltaru: Průvodce od Olgy, Koordinátorky Hour Weddings Gibraltar

Ahojte, budoucí manželé a nevěsty!! Jmenuji se Olga a jsem svatební koordinátor pro Hour Weddings. Velmi ráda bych s Vámi sdílela něco o svatbách na Gibraltaru. Mám zase bou šest let života na tomto krásném místě a chci vám ukázat, proč je Gibraltar ideálním místem pro vaši svatební slavnost. Možná vás překvapí, kolik párů z celého světa se rozhodne právě pro tuto malebnou část Evropy jako své svatební místo. Proč?

Nádherná lokalita pro svatbu

Gibraltar je malé britské zámořské území, které leží na jihu Španělska a tvoří bránu mezi

Evropou a Afrikou. Tato jedinečná poloha znamená, že můžete mít svou svatbu na evropském území s exotickými výhledy na Středozemní moře. To vytváří skvělý kontrast a poskytuje vám možnost prožít svůj velký den v jedinečné atmosféře.

Gibraltar nabízí nespočet krásných míst, kde můžete uspořádat svou svatbu. Od pohádkových pláží až po historické památky a romantické zahrady - všechny tyto lokality vytvářejí dokonalé pozadí pro vaši svatební slavnost. Naši svatební koordinátoři vám rádi pomohou najít místo, které bude odpovídat vašim představám.

Cenově dostupné možnosti

Plánujete svatbu s omezeným rozpočtem? Gibraltar je cenově dostupným svatebním cílem, který nezatíží váš bankovní účet. Mnoho párů ocení skvělý poměr mezi kvalitou a cenou.

Rychlý a jednoduchý obřad

Gibraltar je známý tím, že nabízí jednoduchý a rychlý proces uzavírání manželství. Možná vás překvapí, že svatbu můžete uspořádat až 48 hodin před plánovaným datem.To znamená, že pokud se rozhodnete pro svatbu na poslední chvíli, Gibraltar vám stále poskytne jedinečnou možnost slavit váš vztah.

Dokumenty potřebné ke svatbě na Gibraltaru

Teď se dostáváme k důležitému bodu - jaké dokumenty budete potřebovat k uzavření manželství na Gibraltaru. Je to jednodušší, než byste si mohli myslet!

OSOBY KTERÉ NIKDY NEBYLY V MANŽELSTVÍ NEBO REGISTROVANÉM PARTNERSTVÍ

● Cestovní pas, národní občanský průkaz nebo jiný přijatelný doklad totožnosti

● Rodný list - Původní úplný výpis z matriky narozených, na kterém jsou uvedena

jména rodičů (nebo adopční osvědčení).

OSOBY, KTERÉ BYLY PŘEDTÍM V MANŽELSTVÍ NEBO REGISTROVANÉM PARTNERSTVÍ

● Cestovní pas, národní občanský průkaz nebo jiný přijatelný doklad totožnosti

● Rodný list - Původní úplný výpis z matriky narozených, na kterém jsou uvedena

jména rodičů (nebo adopční osvědčení);

● Původní definitivní a nezpochybnitelné rozhodnutí o rozvodu nebo původní

osvědčení o zrušení předchozího manželství. Přijímáme pouze původní osvědčené

kopie s razítkem soudu - fotokopie není přijatelná.

● Předchozí původní osvědčení o sňatku nebo registrovaném partnerství (pouze

žadatelky)

ZMĚNA JMÉNA Pokud jste změnili své jméno jakýmkoli způsobem, musíte předložit

oficiální důkaz o změně vašeho jména. Všechny dokumenty musí být přeloženy do angličtiny pokud nejsou v tomto jazyce. A to je vše! Žádné složité předpisy, žádné dlouhé čekání. Svatební koordinátoři na Gibraltaru jsou tu, aby vám pomohli se všemi kroky, a učinili z vašeho svatebního dne něco opravdu speciálního.

Multikulturní zkušenosti

Náš tým svatebních koordinátorů ovládá angličtinu, španělštinu, češtinu a dokonce i několik dalších jazyků. To znamená, že můžeme komunikovat s různorodými skupinami klientů a zajistit, že vaše svatební přání budou plněna bez jazykových bariér.

Gibraltar leží na hranici se Španělskem a to otevírá dveře ke spolupráci se španělskými dodavateli. Můžeme pro vás zajistit autentické španělské květiny, kulinářské lahůdky a další prvky, které vaší svatbě dodají ten pravý španělský šarm.

Svatby pro Mezinárodní Dvojice

Co je na Gibraltar tak zvláštního? Jedním z hlavních faktorů je, že zdejší požadavky na dokumenty jsou mnohem méně náročné ve srovnání s mnoha jinými zeměmi. To znamená, že téměř každý pár, bez ohledu na to, odkud pochází, může rychle a snadno

uzavřít manželství na tomto krásném místě. Mnoho párů, které si vybírají svatbu na Gibraltaru, jsou smíšené páry, kteří pocházejí z různých zemí. Proč? Protože se nemusíte potýkat s komplikovanými administrativními postupy a dlouhými čekacími lhůtami, které mohou v některých zemích trvat až šest měsíců nebo více.

Pokud zvažujete svatbu na Gibraltaru, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám pomohli uskutečnit vaše svatební sny. Nemusíte se starat o složité administrativní postupy, můžete si prostě užívat jeden z nejkrásnějších momentů vašeho života. Vaše svatební dobrodružství na Gibraltaru začíná právě teď!